Select Page

SYDENAPOTEKETS TJENESTER ER FOR TIDEN IKKE TILGJENGELIGE PÅ GRUNN AV CORONA-SITUASJONEN

Slik fungerer tjenesten vår:

BESTILLING

Det er enklest å bestille gjennom våre nettsider og dette kan du gjøre både med mobil, nettbrett og PC.  Du må ha gyldig elektronisk resept på det du ønsker å bestille, og dette kan du sjekke på www.mineresepter.no.

Vår farmasøyt sjekker resepten og at varene er på lager på vårt apotek i Norge.  Vi avtaler deretter ønsket levering med deg. 

EKSPEDISJON

Legemidlene og apotekvarene du har bestilt blir ekspedert på Ditt Apotek Amfi Os.  De blir merket med etiketter og pakket for transport under beskyttet temperatur.

Pakkene blir deretter sendt med flyfrakt til vår medarbeidere på Gran Canaria eller i Alicante, som tar seg av toll og importbehandling.  Varene blir så transportert til din bolig eller avtalt leveringssted.

UTLEVERING

Varene du har bestilt blir levert til ditt bosted som avtalt ved bestilling. Du kan betale for legemidlene/apotekvarene samt for tjenesten ved hjelp av vedlagt faktura eller på Vipps. Du betaler bare egenandel på blå resept og dersom du har frikort eller uføretrygd betaler du bare vårt leveringshonorar. Du får ingen ytterligere kostnader i forbindelse med toll og importbehandling.

Vårt honorar per leveranse er
kr 320 for bestillinger opp til 10 kg
kr 480 for bestillinger over 10 kg

Noe mer du lurte på om oss? 

Du også sjekke våre Ofte stilte spørsmål (FAQ).

Slik kan du bestille hos oss:

Bestille på nett

Den enkleste og beste måten er å bestille gjennom denne nettsiden.  Vi har laget en ny og enklere løsning.

Ved bestilling må du akseptere  våre salg- og kjøpsbetingelser og vår håndtering av GDPR.

Bestille på telefon

Du kan ringe våre norske farmasøyter på +47 56300700. Telefonen vår er betjent norsk tid fra klokka 9-21 på hverdager og 10-18 på lørdag.

Ved bestilling på telefon aksepterer du også våre salg- og kjøpsbetingelser og vår håndtering av GDPR.

Her er våre leveringstider og bestillingsfrister:

For kjølevarer og spesielle typer medisinsk forbruksmateriell kan det være noe lengre leveringstid – ta kontakt i god tid!  Du kan bestille for leveranse langt frem i tid. Tiden som går med til fortolling og utlevering ved spanske flyplasser kan variere, og leveringsdato kan i sjeldne tilfeller bli litt forsinket.  Noen ganger vil Sydenapoteket også kunne levere litt tidligere enn anslått.  Vi informerer kundene dersom det er endringer i forhold til planen.  Sjåfør tar kontakt med kundene for å avtale leveringstidspunkt når varene er frigitt.